Vad är TV24.se?

TV24.se är en av Sveriges största och mest uppskattade TV-tablåtjänster. Vi visar dig 7-dagars tablå för alla svenska kanaler i ett överskådligt och lättanvänt format, oavsett om du sitter i soffan, på bussen eller framför datorn på jobbet.

Lite bakgrund...

Vi som står bakom TV24.se är ett par entusiaster som tröttnade på att bläddra i tidningen och TV-bilagan bara för att kunna se vad som går på TV. Vi ville veta vad som går på de största kanalerna, snabbt, enkelt och utan krusiduller.

Den första versionen av TV24.se släpptes 2008 och sedan dess har vi byggt vidare och utökat med specialguider för film (där vi t.ex. länkat in IMDb så att man kan se filmens betyg direkt), serier och sport.

Målet är att alla ska kunna använda och förstå tjänsten. 7 dagars tablå för alla svenska kanaler i ett överskådligt och lättanvänt format, både på datorn och i mobilen. Helt enkelt.

Vi hoppas att du gillar resultatet!

Kontaktinformation

Vill du komma i kontakt med oss? För samarbeten, annonsering, feedback eller hjälp är det bara att maila till hej@tv24.se så återkommer vi till dig så snabbt vi kan.