Integritetspolicy

Vi tar våra användares personlig integritet på största allvar och vi tycker att det är viktigt att våra användare känner förtroende för oss. Nedan följer därför lite information om hur vi behandlar datat som du ger oss samt de personuppgifter vi får in när du registrerar dig som användare.

Vilken information samlar ni in?

Informationen vi samlar in kan delas upp i två delar: (1) information du själv ger oss, t.ex. informationen som lämnas vid registrering av konto samt (2) information vi får in automatiskt genom att du använder siten. Inom ramen för (2) faller t.ex. teknisk information om enheten du surfar på, ditt IP-nr, sidorna du besöker, samt hur länge du stannar på varje sida.

Hur används informationen?

Informationen används främst för att personalisera tjänsten samt av oss internt för att analysera användarnas beteende så att vi kan förbättra funktionerna som finns tillgängliga. Vissa parametrar används även anonymiserat för styrning av annonser (t.ex. för att kunna visa en annons enbart till användare i en viss stad eller under en viss tid på dygnet).

Hur lagras informationen?

Dina personuppgifter lagras inte längre än det är nödvändigt för att kunna uppfylla ändamålen med behandlingen såsom de beskrivs i denna integritetspolicy. Dina personuppgifter tas bort eller anonymiseras när de inte längre är relevanta för de ändamål som de har samlats in för.

Ändra samtycke

För att ändra ditt samtycke angående hur din personliga information används, var god klicka här.

Hur gör jag för att radera mina personliga uppgifter?

Enligt artikel 17 i GDPR har alla som använder en tjänst på nätet rätten att få sina personuppgifter raderade från sagda tjänst. Vill du radera dina uppgifter från tv24.se skickar du oss ett mail med ämnesraden "Radera mina uppgifter". Mailet behöver inte formuleras på något särskilt sätt men nämn vilket användarnamn eller e-postadress du skapade kontot med, så att vi kan hitta dig och radera uppgifterna i systemet.

Kontakta personuppgiftsansvarig

TV24 Group AB är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som samlas in av tjänsten. Vill du ta bort eller få ut uppgifterna vi har, vänligen kontakta oss på adressen nedan.

Slutligen

Uppdaterad policy hittar du alltid på den här länken. Policyn kan komma att uppdateras i framtiden och vi gör vårt bästa för att meddela dig som användare om någon av ändringarna är så pass väsentlig att den kräver ditt samtycke.

Genom att använda tjänsten samtycker du till vår hantering av dina uppgifter.

Vid frågor får du gärna kontakta oss på hej@tv24.se.
Vi finns även tillgängliga här:

TV24 Group AB (org.nr. 556828-4441)
Kaplansbacken 3, c/o Silverfox AB
112 24 Stockholm